Такси Русе летище Отопени, такси Варна летище Отопени, трансфер до всички летища в България и Румъния.

ИнТрансГруп предлага услуги по транспорт от/до всички български летища (София, Пловдив, Варна, и Бургас), такси Русе летище Отопени (Henri Coandă International Airport), такси Варна Отопени.

Летище Букурещ – Отопени (Хенри Коанда)

Международното летище Отопени е именувано на румънския авиатор Хенри Коанда. Името Отопени е старото име на летището и е останало от близкоразположения град Отопени. Летището се намира на около 16 км на север от столицата на Румъния – Букурещ. Международното летище на Букурещ обслужва няколко милиона пътника годишно, което го прави едно от най-натовареното летище на северната на съседка. Цената за паркиране на паркинга летището е включена в цената на предлаганата от нас услуга, а именно, такси Русе летище Отопени или такси Варна летище Отопени.

Летище София

Международното летище София е разположено на около 10 километра на изток от центъра на София. То обслужва няколко милиона пасажери годишно, което го превръща в най-голямото летище в България. Летището разполага с денонощен охраняем паркинг с видеоконтрол, магазини (травъл ритейл и безмитни продажби, стоки на Duty&Tax Free цени, магазините SA Spirit of Bulgaria с продукти на български винопроизводители, SA Stop & Buy Shop), места за хранене с богат асортимент и салон за гости с изискан интериор. Цената за паркиране на паркинга летището е включена в цената на предлаганата от нас услуга, а именно, такси Русе летище София или такси Букурещ летище София.

Летище Варна

Международното летище Варна се намира на около7-8 километра от морската столица на България. То обслужва Североизточна България и е второто по големина в нашата страна. На територията на летището има заведения за хранене, кафе-бар, български базар със специални сувенири и традиционни български стоки, безмитен магазин и VIP-зона. Предлагат се и банкови услуги и коли под наем. Цената за паркиране на паркинга летището е включена в цената на предлаганата от нас услуга, а именно, такси Русе летище Варна или такси Букурещ летище Варна.

Летище Бургас

Международното летище Бургас обслужва югоизточната част на България и е разположено на около 9-10 км. от центъра на града и в близост до един от големите черноморски курорти Слънчев Бряг. Заедно с летище Варна, летище Буграс се нарежда на второ място по големина, обслужвайки милиони пътници годишно. На територията на летището има заведения за хранене и напитки, магазин за специални български стоки и сувенири, VIP-зона за специални клиенти. Цената за паркиране на паркинга летището е включена в цената на предлаганата от нас услуга, а именно, такси Русе летище Бургас или такси Букурещ летище Бургас.